Fillzen magas kakaótartalmú huminsavas, sztéviával édesített terméke
Igen! Csokoládéban kínálunk egészséget!
A kakaóbab a világon az egyik legértékesebb termés, antioxidáns tartalma páratlanul magas. 1 dkg mennyisége mérhető akár fél-egy kg általánosan egészségesnek tartott friss zöldség-gyümölcs élettani erejéhez. Az alacsony hőmérsékleten, kíméletes eljárással feldolgozott kakaóbab gyakorlatilag gyógynövényértékekkel bír. Az aztékok kultúrájában a legértékesebb élelemként, orvosságként, és fizetőeszközként tekintették. Neve az "Istenek eledele" volt. Mai csokoládénk a pörkölt, felfőzött, hatóanyagának nagy részét elveszítő, élettani értékében csökkentett, cukorral és tejjel előállított desszert nem is emlékeztet arra az egészségi értékre, amit a két világháború között még hazánkban is a patikában árusított étcsoki jelentett.
Itt a Fillzen újdonsága: 85%-os kakaótartalmú, alacsony hőmérsékleten feldolgozott étcsokoládénk igazi kuriózum. Ínyencek és egészségtudatos fogyasztóink egyaránt élvezhetik hatásait. A benne lévő huminsav az alapvető - szerves kötésben - elérhető tápanyagokkal (mint szelén, foszfor, vas, stb...) és a cukormentes fogyasztást biztosító sztéviával az egészséges életmódot élők számára az egészségtelen édességek megfelelő alternatívája.
Görög neve a Theobroma cacao utal theobromin tartalmára, aminek légúti értékét külön kiemelhetnénk.
Éljen a Fillzen jelmondata szerint: "Könnyen, egészségesen!"
Nincs is ennél könnyebb, mint gyerekeink, unokáinknak gyakorlatilag csokoládé formában kínálunk egészséget!